WELKOM

De zomer loopt nu echt op zijn einde, in Nederland is al aardig wat regen gevallen. In Wales is het nog erg lekker weer, maar ook daar maakt iedereen zich op voor de herfst. De hoogste tijd voor een update van onze website. Naast de activiteiten op Stal Gerstloo wordt er hard gewerkt bij de hoefsmederij en de zorgboerderij. Wij genieten daarbij volop van onze Cobs en andere paarden en pony’s. Omdat ook bij ons de stallen vol staan, zijn er enkele pony’s te koop of bestaat de mogelijkheid deze te leasen. Je ziet welke pony’s dit zijn door een * bij hun naam. Kijk lekker rond op de site en voor informatie kun je bellen naar 06-52066194. Veel plezier!
rosetten-fel

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *