Lief en leed

En zo kan ineens het leven heel anders zijn. Met een dikke streep door alle mooie plannen die je maakt. 20 november jl. is Helma getroffen door een herseninfarct en op dit moment knokt zij nog keihard in de revalidatie. Door de gevolgen hiervan staan de plannen voor de zorgboerderij even in de koelkast en is er het een en ander veranderd op stal. Een aantal paarden heeft een fijne stal gevonden bij lieve vrienden, Marvel is weer naar huis (dat was al gepland), waardoor het werk op stal te doen blijft. Gelukkig krijgen wij hulp van onze nieuwe stalmedewerkster Lonneke.
Ondertussen is helaas de merrie Trefaes Evita’s Dream overleden aan een mysterieuze (schimmel)infectie in haar bloed. Alle intensieve zorg heeft helaas niet mogen baten. Wij missen haar erg.
Gelukkig kan Herman weer steeds meer op de hulp van Helma rekenen en heeft zij ook al weer zitten stralen op een Welsh Cob! De merries en de opfok staan weer lekker fulltime in de wei. Vol verwachting kijken wij uit naar de veulens die vanaf eind mei geboren zullen worden.
Optimistisch verwelkomen wij de lente!!!!!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *