Hoefsmederij Herman de Jong

Herman is werkzaam als (orthopedisch) Rijksgediplomeerd Hoefsmid en opleider voor hoefsmeden. Hij beschikt over meer dan 30 jaar ervaring en een grote vakkennis. Hij is twee dagen in de week verbonden aan een grote dierenkliniek in het oosten van het land als orthopedisch hoefsmid en paraveterinair en hij werkt de overige dagen door de rest van Nederland en Duitsland. Dan werkt hij bij een aantal grote manegebedrijven, spring- en dressuurstallen en stalhouderijen, maar ook bij particuliere klanten. Een groot aantal hoefsmeden die nu zelfstandig werken is door hem opgeleid. Regelmatig is er plaats voor stagiaires en leerlinghoefsmeden.

Het vakkundig beslaan of bekappen van het paard is het grootste deel van ons werk. Voor de klant hechten wij echter ook een groot belang aan advies over de juiste verzorging van de hoef en het verlenen van zorg wanneer er hoefproblemen zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je  telefonisch contact opnemen.

herman hoefsmeden
img_20140914_133833

1 Response to Hoefsmederij Herman de Jong

  1. Sylvia schreef:

    Herman is een kanjer, zonder hem zou Omana al lang niet meer kunnen lopen. Door de deskundigheid van Herman heeft ze nog veel plezier in het leven. Bedankt kanjer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *