Stageplaats Stal Gerstloo

 

IMG_1076    gigi 2013 2    IMG_3540    IMG_2226     

Op zoek naar een uitdagende stage of een leer-/werkplek?
Stal Gerstloo biedt mogelijkheden voor studenten van diverse mbo-opleidingen (paardenhouderij, dierverzorging, paraveterinair, sport- en beweging).

Wat bieden wij
Je ondersteunt Helma bij alle stal- en overige werkzaamheden en je werkt zo snel mogelijk toe naar zelfstandig uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je gaat om met dekhengsten, fokmerries en opfok, kortom paarden van allerlei leeftijden, die op verschillende gebieden in de fokkerij worden ingezet. Ook lever je je bijdrage aan het africhten en doorrijden van de jonge paarden en de rijpaarden. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk afgestemd op jouw leerdoelen.

Wat vragen wij
– oprechte passie voor paarden;
– iemand die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken
– Iemand met een flexibele instelling, geen dag verloopt geheel volgens planning;
– iemand die wil investeren in zijn toekomst en die een no-nonsense mentaliteit heeft.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Bel dan met Helma 06-52066194 om verdere details te bespreken. Een interne stage behoort tot de mogelijkheden.

Een reactie op Stageplaats Stal Gerstloo

 1. Kim Nijholt schreef:

  Beste,

  Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Kim Nijholt en 16 jaar. Momenteel volg ik een opleiding aan het Wellant college paardensport – en houderij niveau 3. Voor mijn 2de schooljaar ben ik opzoek naar een stage. Ik moet 1 week gelijk na mijn zomervakantie stage lopen (27 augustus – 31 augustus 2018) en van 19 november 2018 tot 8 februari 2019. Met op vrijdag een terugkomdag

  Dit jaar ga ik stage lopen bij Academy Bartels in Hooge Mierde. Op de middelbare school heb ik stage gelopen op een manege bij mij in de buurt. Tijdens de zomervakantie 2017 heb ik als vakantie baantje gewerkt op stal schaerwijde in Zeist.

  Ik heb nu een dressuurpaard staan van bijna 5 jaar. Hij is nog erg groen en moet nog veel leren. Deze stageperiode gaat hij ook mee, omdat het voor hem maar ook voor mij leerzaam is. Van de zomer hoop ik met hem wedstrijden te gaan starten. Op dit moment is hij daar gewoon nog niet klaar voor.

  Is het mogelijk om intern te kunnen? En zou mijn paard ook meekunnen? Ik moet 1 dag in de week terug naar school. Welke dag dat is, is nog niet bekent.

  Ik zou dolgraag de kans krijgen om bij U stage te lopen, omdat ik heel graag wil leren en bereid ben om nog heel hard aan mezelf te gaan werken. Ik zie u reactie met belangstelling tegemoet.

  Met vriendelijke groet,
  Kim Nijholt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *